Wednesday, January 18, 2017

Haluuuuuuuuu





Ada lagi ke orang buat atau tulis blog 2017 ni. Dulu awal-awal tahun 2000 boleh katakan semua orang ada blog masing-masing kan. Termasuk la kakak yang baru je hidupkan blog lama dia yang lama bersawang ni..heeee.

Blog ni jadi kosong sebab semua entries lama tu kita dah jadikan sebagai draft sebab bila baca balik semula kan rasa macam pitam. Aku ke yang tulis semua ni? Ya Allah...10 tahun dulu kenapa semua ayat tu macam skema perempuan bermasalah aje.

Untuk 2017 ni disebabkan anak dah sekolah separuh hari jadinya macam ada masalah sikit. Itu pun rasanya nak update untuk 3 items aje.. Nayli & Progress, recommended malay novel (since kakak ni sekarang pengumpul tegar buku) dan food & traveling gitu.

Harapnya bukan omongan kosong lah yer kan....

XoXo

No comments :

Post a Comment